Untitled
02 jan 2014
week 109: 26 december t/m 01 januari

Op 26 december, 2e kerstdag, zijn we ’s middags naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. We hebben eerst gegeten en daarna hebben Bas, Esther en Lars fijn gespeeld. Bas is mee de hertjes gaan voeren en heeft mee Rummicub gedaan: Hij zat bij Esther op schoot, heeft een paar keer het plankje om laten vallen, maar het lukte hem ook een paar keer om de blokjes op het plankje te zetten.
Tante Willeke en oom Arjan kwamen op 27 december op bezoek. Toen ze er net waren, kwamen ook Lieke en Julian. Bas was erg druk, riep steeds “kijk eens, kijk eens” en bleef maar heen en weer rennen. In het begin zei hij steeds: “van mij” als Julian ergens mee wilde spelen, maar nadat ik een paar keer gezegd had dat ze samen moesten spelen, ging het goed. Julian heeft een paar keer in Bas zijn nieuwe loopauto gezeten, terwijl Bas van alles in de kofferbak (“plullenbak”) stopte. Laura was erg onrustig toen ze ’s avonds in bed lag. Toen ze huilde, werd Bas ook wakker. Ik ben met Laura bij Bas op bed gaan zitten en heb ze samen nog een verhaaltje voorgelezen. Daarna zijn ze allebei lief gaan slapen.
Bas is op 28 december ’s morgens met Mark mee boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we naar het centrum gewandeld. We hebben boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 29 december kwamen tante Monique, Esther, Lars en tante Lucy. Bas was pas net wakker en vond het “een beetje spannend”. Hij ging aan mijn broek hangen en me los durfde te laten. Tante Monique en tante Lucy hebben wat gedronken en gingen daarna weer weg, Esther en Lars zijn bij Bas blijven spelen. Ze hebben erg fijn gespeeld met zijn drietjes, maar ze waren wel erg druk.
We zijn op 30 december ’s morgens met de auto boodschappen gaan doen. Bas heeft erg lief gespeeld. ’s Avonds moest ik sporten en had Mark een vergadering van de Sprint. Laura huilde en ook Bas kon niet slapen; Bas heeft even bij Mark op schoot gezeten bij de vergadering, terwijl Laura bij Ilse op schoot zat ;-).
Bas had zich op 31 december flink gestoten aan de tafel toen hij bukte om een kleurtje op te raken. Hij zei: “stoute tafel, mama, tafel in hoek”. Gelukkig zei hij ook: “past niet”. ’s Middags hebben we boodschappen gedaan in het centrum en zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Oma Van Aerle had oliebollen voor ons gebakken voor vanavond. Bas heeft fijn gespeeld. ’s Avonds na het eten heeft Bas nog even met Sanne gespeeld voordat hij naar bed moest. Hij heeft lekker geslapen en heeft niets gemerkt van het vuurwerk.
Bas werd op 01 januari wakker om 05.15 uur. Gelukkig sliep hij al snel weer verder tot 08.30 uur. Tussen de middag had hij meer moeite om in slaap te vallen. Hij heeft een paar keer gehuild; ik heb hem nog een extra verhaaltje voorgelezen en Mark is nog even bij hem gaan liggen, voordat hij pas rond 13.30 uur in slaap viel, terwijl we eigenlijk om 14.00 uur bij opa en oma Van Mierlo zouden zijn. We hebben Bas laten slapen tot 14.30 uur en zijn toen naar opa en oma gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Bas heeft fijn gespeeld, eerst binnen en daarna zijn ze naar de schuur geweest en heeft hij met Esther en Lars op de skelter gezeten. Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom en Eline waren. Bas heeft fijn met Eline gespeeld en we hebben met zijn allen Chinees gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative